Bizarna izjava zvijezde filmova za odrasle: "Pa, imala sam to osam mjeseci u sebi"
Foto - Instagram

Svi se pitaju ko je otac njenog djeteta

Bizarna izjava zvijezde filmova za odrasle: "Pa, imala sam to osam mjeseci u sebi"

M. Šljivak

Poznata glumica iz filmova za odrasle Lana Rhoades prethodnih dana je u centru pažnje.

Ova 26-godišnjakinja tvrdi da je dobila dijete s NBA košarkašem, ali nije željela saopštiti njegovo ime.

Međutim, mnogi vjeruju da njen sin liči na Blakea Griffina, iako se Lana u posljednje vrijeme povezivala s Kevinom Durantom.

I dok se špekulacije šire Lana šuti. Ona još uvijek ne želi otkriti ko je otac njenog djeteta, ali i dalje tvrdi da se radi o NBA zvijezdi.

Tako je prije nekoliko dana tokom šopinga imala jednu zaista bizarnu izjavu. Jednu od najbizarnijih ikad.

"Pretpostavljam da sam košarkašica. Imala sam u sebi NBA DNK čak osam mjeseci", ispalila je nekada popularna glumica iz filmova za odrasle.

Oglasi

Ovim je potvrdila da je otac njenog sina zaista NBA igrač, ali je postala vlasnica jedne od najbizarnijih izjava koje su se ikad pojavile i koje se tiču nekog sportiste.

Ipak, njena odluka je da još uvijek šuti o svemu. Ne želi ništa otkrivati, iako se mediji takmiče ko će prije saznati nešto više o kompletnoj situaciji.

Sam dječak će sigurno uskoro sve više ličiti na oca. Za sada je favorit svih Blake Griffin, a vidjet ćemo je li on zaista otac ovog dječaka.

Treba istaći da je Lana Rhoades rođena kao Amara Maple. To ime joj je još uvijek u dokumentima, ali odlučila je u javnosti zadržati ime pod kojim je stekla veliku slavu.

Oglasi