Larissa odbila za novac spavati sa "najboljim na svijetu"?

Povjerila se prijateljici

Larissa odbila za novac spavati sa "najboljim na svijetu"?

Nekadašnja "djevojka Mundijala" iz 2010. još uvijek puni naslovne strane, iako u nastojanjima da izgradi karijeru u Evropi, nikada nije uspjela.

Trenutno učestvuje u televizijskim emisijama po Americi, snima reklame, a očito kada je osjetila da gubi na popularnosti „povjerila“ se dobro prijateljici o tome kako joj je nuđen novac kako bi spavala sa jednim od najboljih fudbalera na svijetu. 

Naime, Larisaa se navodno ispričala drugarici da je odbila novac da spava sa najboljim fudbalerom u svijetu. Pošto nije bilo šanse da se dovede u vezu sa Cristianom Ronaldom, mediji u Južnoj Americi pretpostavili su da je u pitanju Lionel Messi.

Ona je odbila jer je zaljubljena u svog dečka, takođe fudbalera Jonathana Fabra. Je li ovo samo bujna mašta Paragvajke ili još samo jedan loš pokušaj da dospije u centar pažnje saznati će sigurno uskoro.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.