Našli su 'glumicu' koja je snimila film za odrasle na poznatom stadionu
Nica je našla osobu koja je snimala film u prostorijama stadiona (Foto: Instageram)

Laure Raccuzo je kriva za sve

Našli su 'glumicu' koja je snimila film za odrasle na poznatom stadionu

Midhat Šljivak
Teme:

Neobična situacija dogodila se nedavno na poznatom stadionu Allianz Riviera (Nica) jer je neko iskoristio prostorije ovog francuskog kluba kako bi snimio film za odrasle.

Član francuske Ligue 1 Nica podnijela je prije nekoliko dana prijavu protiv neimenovanih osoba koje su tokom prvenstvene utakmice protiv Lillea, odigrane 29. januara, snimale amaterski film za odrasle u prostorijama stadiona.

Navijači ovog kluba vidjeli su snimke na društvenim mrežama. Prepoznali su da se radi o prostorijama koje pripadaju Allianz Riveiri i upozorili su rukovodstvo kluba.

Iz Nice su odmah reagovali. Podnijeli su prijave protiv tada neimenovanih osoba, ali ubrzo se našla djevojka koja je vlasnica filma. Radi se o izvjesnoj Laure Raccuzo.

Protiv nje je pokrenut proces. Našla se u ozbiljnim nevoljama i mogla bi završiti iza rešetaka.

Oglasi

Scene filma počinju na tribinama, gdje glavni glumci započinju razgovor, a zatim se akcija seli u toalete stadiona gdje je na kraju snimljena kompletna scena.

Ovakve scene nisu nešto što se često viđa u svijetu fudbala. Gledali smo brojne stvari, ali ovako nešto nikad.

Laure Raccuzo je iskoristila priliku na stadionu. Snimila je i objavila sve na platformama za odrasle i izazvala je veliku pažnju.

Na kraju su je lagano našli. Sama prijava na platforme dozvoljava pristup informacijama onog koji objavljuje i lako su je našli.

Ovo su svakako nevjerovatne scene.

Oglasi