Lazar Marković zasvirao gitaru u centru Lisabona

Fudbaler Benfice kao ulični svirač

Lazar Marković zasvirao gitaru u centru Lisabona

Nekadašnji fudbaler beogradskog Partizana Lazar Marković važi za jednog od najvećih fudbalskih talenata u Evropi, a to ove sezone dokazuje u dresu lisabonske Benfice.

Ipak, manje je poznato da je mladi srbijanski fudbaler strastveni ljubitelj muzike, pogotovo one koja dobro pristaje uz gitaru.

U vikendu koji je iza nas odgođen je veliki lisabonski derbi između Benfice i Sportinga, a popularni Markec je sa našao sa gitarom na ulici. Je li samo pozirao ili svirao možemo samo nagađati.

Ukoliko je sa gitarom jednako dobar kao i sa loptom, sigurno da se ne bi obrukao ni svirajući tradicionalni portugalski fado.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.