Legenda Liverpoola zaručila 22 godine mlađu Carol: "Kao djevojčica sam ga gledala na TV-u"
Anthony Carol i Ian Rush se zabavljaju već pet godina, a sada će sve to krunisati brakom

Ian Rush se ponovo ženi

Legenda Liverpoola zaručila 22 godine mlađu Carol: "Kao djevojčica sam ga gledala na TV-u"

E. Škorić

Legenda Liverpoola Ian Rush spreman je za brak sa irskom pjevačicom i modelom Carol Anthony.

Rush (57) i Carol (35) 'hodaju' više od pet godina i čini se da je došlo vrijeme da sve to začine ulaskom u bračnu zajednicu.

Rush je 22 godine stariji od Carol, no njima ta dobna razlika ne predstavlja probleme i oboje tvrde da su zajedno najsretniji. Nekadašnji igrač Liverpoola je u vezu sa Carol ušao godinu dana nakon što je završio 25-godišnji odnos sa bivšom supruguom Tracy.

Govoreći za irski Independent , bivša pop zvijezda Carol, koja inače vodi vlastitu produkcijsku kuću pod nazivom Home-run Productions, priznala je da će se udati za Rusha.

"Već dugo pričamo o tome. Mi smo oduvijek znali da ćemo ostati zajedno na duže staze. Kada putujemo zajedno, Ian me uvijek predstavlja kao svoju ženu. Prije dvije nedjelje sam ga ispravila i rekla: 'Iane, nisam tvoja žena', a on je rekao: 'Da, ali želim da budeš'"; kazala je Carol.

I kakav je odgovor bio?

"Nema ništa na ovom svijetu što bi me učinilo sretnijom!".

Dodala je i da je Rush, koji ima dva sina iz prethodne veze, rekao svom bratu: "Nikada nisam znao za pravu sreću dok nisam sreo Carol."

"Uvijek sam bila navijačica Liverpoola, gledala sam Iana kako igra na TV-u kada sam bila djevojčica. Svi u mojoj porodici su navijači Liverpoola, ali ja ne vidim razliku u godinama i neku prepreku", kazala je.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

teddy sheringham
Samo trpaj Ian. Sretan brak. Vidi se da je iz ljubavi.
4 0
almir
ljubav, hahhahahaah
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi