SASTAVITE TIKET: Ovo su senzacionalne kvote na mečeve Lige šampiona

Dva sjajna susreta

SASTAVITE TIKET: Ovo su senzacionalne kvote na mečeve Lige šampiona

Sponzorski tekst, foto: EPA

Vratila se Liga šampiona, a sa njom i dva velika derbija, te dva meča u kojima autsajderi traže prolaz dalje. Očekuje se fenomenalan fudbal, a zna se da je sve bolje uz dobar tiket.

Tiket za Ligu šampiona je najbolji uz sjajne kvote, a ove četiri ne smijete da propustite.

1. Liverpul - Bajern DNB 2, kvota 2.30

Liverpul dolazi sa rovitim desnim bekom, jednim štoperom i generalno ogromnim problemima u odbrani. Zbog toga je teško zamisliti da će četa Jirgena Klopa pobijediti. Najbolju kvotu na Bajern dala je kladionica Meridian, a ukoliko se kladite na pobjedu Bajerna, vaš ulog će se množiti sa 3.20.

Kvota na Liverpul je 2.20, ali prava sigurica djeluje DNB 2 po kvoti 2.30. Dakle, ukoliko Bajern pobijedi, dobićete kvotu 2.30, a ukoliko bude neriješeno računaće se kvota 1.

2. Lion - Barselona 2, kvota 1.80

U grad dolaze Mesi, Suarez, Pike, Buskec, Rakitić, Kutinjo... Lion igra lijep i zanimljiv fudbal, ali zaista nema šanse u ovom meču. Vidjeli smo kako je Ajaks prošao protiv Real Madrida, iako su Tadić i drugovi odigrali bolje od protivnika.

Za one koji vole da rizikuju čak bi i 2-2 bila dobra opcija. A, kvota u Meridianu je veća nego u drugim kladionicama.

3. Atletiko Madrid - Juventus prvi karton do 21. minuta, kvota 2.55

Znamo kako igra Atletiko, a sada im u goste dolazi Kristijano Ronaldo. Juventus takođe nije ekipa koja je poznata po nježnosti, a kvota da će prvi žuti karton na meču pasti do 21. minuta je zaista nevjerovatna.

Uz igru kakvu gaji Dijego Simeone, ovo ne može da ne prođe. Za one koji više vole neke standardnije igre - 1.64 će biti kvota na tvom tiketu ukoliko vjeruješ da će na ovoj utakmici biti X na poluvremenu ili na kraju meča.

4. Šalke - Mančester Siti domaćin daje gol u prvom poluvremenu, kvota 3.35

Kvota na Šalke je čak 12. I teško da će u Gelzenkirhenu domaćin slaviti- ipak je Mančester Siti mnogo bolji tim i u mnogo je boljoj formi.

No, ipak vidjelo se tokom sezone da Pep Gvardiola ima najviše problema sa svojom odbranom, a Šalke će umjeti to da kazni. Samo jedan gol može da ti donese više nego trostruki dobitak. Gdje? Samo u Meridianu!

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

amadeus21
Ne brukajte se sa ovim prognozama..
1 0
mmmaa
prestnite vise reklamirati kladioncu!!!!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.