Leicester i Trump kombinacija iz snova

Ko se to kladio?

Leicester i Trump kombinacija iz snova

Edmir Škorić

Sjećate se priče o ljudima koji su ulagali pare u Leicester prije početka prošle sezone?

Ako dovoljno vjerujete, neke stvari mogu i da se ostvare. Ljudi su uplaćivali novac na Leicester vjerujući da mogu do čuda, a ovi su baš to i napravili, osvojili titulu, pa su se isplaćivale enormne cifre po Otoku.

A ima i otkačenijih opklada. Zamislite kako se osjećao neko ko je odigrao na stranoj kladionici da će Leicester biti prvak, a Donald Trump predsjednik Sjedinjenih Američkih Država?

Mediji u Engleskoj tvrde da se pojavio sretni dobitnik listića na kojem su se kombinovano igrale pobjede Leicestera i Trumpa.  Da napomenemo, velike svjetske kladionice nude oklade na sve moguće stvari, tako da i sami možete da kreirate vlastitu okladu, pa je bilo i onih koji su pravili tikete sa Leicesterom, Brexitom, Trumpom itd...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti