Pojavila se najskandaloznija fotografija u životu Lionela Messija

Nastala prije desetak godina

Pojavila se najskandaloznija fotografija u životu Lionela Messija

Admin Čaušević

Barcelona je izdala saopštenje u koje niko nije povjerovao. Cilj je bio i ukoloniti fotografiju sa interneta, ali je taj pokušaj bio neuspješan. Nakon toga Messi je dobro pazio šta stavlja u usta na javnim mjestima.

Leo Messi slovi za igrača koji je van terena ima karijeru bez mrlje. Incidenti, ludi provodi i opijanje su za njega nepoznat pojam, za razliku od mnogih današnjih fudbalskih zvijezda.

Cijeli život je uz jednu ženu, Antonellu, koju je upoznao još u djetinjstvu, a prije nego što će postati punoljetan i počeo je vezu sa prelijepom Argentinkom.

Ovaj par se zaručio 2010. godine, ali je na ludi kamen stao tek sedam godina kasnije i do sada imaju troje djece koji su redovni gosti u svečanim ložama kada je njihov otac na terenu.

Za čarobanjaka iz Rosarija riječ skandal ne postoji u rječniku. Tačnije samo jedna fotogafija je svojevremeno zadala probleme Messiju.

Oglasi

Tokom cijele karijere Messi je nastajao da bude uzorit sportista na terena. Iako je pod stalnom prismotrom paparazzija nemoguće ga je uhvatiti u neugodnoj situaciji.

To se praktično desilo samo jednom. Bilo je to 2011. godine tokom ljetovanja na Ibizi kada je Messi zapalio cigaretu na jahti.

Messi sa cigaretom u ustima dok je bio član Barcelone 

Messi se tada nalazio u društvu Danija Alvesa, nekadašnjeg saigrača iz Barcelone koji je poznat po tome da voli malo opušteniji život u odnosu na Argentinca.

Kada se fotogafija proširila po internetu stiglo je i pomalo bizarno objašnjenje iz Barcelone da Messi nije u ustima držao pravu cigaretu već cigaretu-žvaku.

Nakon te scene najbolji fudbaler svih vremena je jako pazio na svoje ponašanje u javnosti i mora se priznati da je njegova karijera bila savršena, barem do sada.

Sređen i miran život van terena njegov je recept i za uspjehe na terenu. Prije nekoliko dana je ostavio najveću životnu misiju osvojivši Svjetsko prvenstvo, kao jedini trofej koji mu je nedostajao.

Top Komentari

malezija
Služi za primjer u svakom pogledu, tiho i na zemlji, a ujedno na vrhu, veliko bravo za život i karijeru ovog normalnog čovjeka.
1 0
Mostarac94
Malo jadan photoshop
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi