Leonardo DiCaprio ne zna šta je Arsenal, javio se Mesut Ozil i žestoko ismijao glumca
Foto - EPA

Odlučio je odgovoriti

Leonardo DiCaprio ne zna šta je Arsenal, javio se Mesut Ozil i žestoko ismijao glumca

Midhat Šljivak

Čuveni glumac Leonardo DiCaprio ne zna ništa o fudbalu. Potvrdio je to na pitanje o londonskom Arsenalu, a zatim je reakciju imao dugogodišnji član Topnika Mesut Ozil.

Leonardo DiCaprio (49) nije čovjek koji previše zna o fudbalu. Njega ne zanima najvažnija sporedna stvar na svijetu, a to je pokazao na pitanje o londonskom Arsenalu.

"Šta je Arsenal?", navodno je izustio čuveni glumac.

Reagovao je nekadašnji član Topnika Mesut Ozil. Žestoko je ismijao glumca poznatog po vezama s djevojkama koje uglavnom nisu starije od 25 godina.

"Arsenal je stariji od 25 godina. Zašto bi onda znao ko je?", napisao je Ozil na društvenoj mreži X.

Oglasi

Nizak udarac njemačkog fudbalera prema slavnom glumcu, ali je dobio brojne komentare podrške za ono što je napisao.

Leonardo DiCaprio ne prati fudbal, ali je zato često viđen na košarkaškim utakmicama NBA lige, te na velikim teniskim turnirima.

Mesut Ozil nije otišao na lijep način iz Arsenala

Mesut Ozil je od ljeta 2013. do januara 2021. godine nosio dres londonskog tima u kojem je imao uspona i padova.

Došao je iz Real Madrida kao veliko pojačanje. U početku je opravdavao sav uloženi novac, no u završnoj fazi boravka na Emiratesu došao je u nemilost menadžera, ali i dobrog dijela navijača.

Nije baš Ozil otišao na lijep način iz Londona. Ipak, ostao je veliki navijač Topnika u čijem je dresu odigrao 254 utakmice, te je ostvario učinak od 44 gola i 79 asistencija.

U karijeri je ovaj nekadašnji reprezentativac Njemačke igrao još za Real Madrid, Werder, Schalke 04, Fenerbahče i Basaksehir.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DOKTOR_GAZ_
Covjek zna samo VELIKANE..zasto ga nisu pitali za:Chelsea, United, City, Liverpool, Crvenu Zvezdu, Nottingham, Aston Vilu..do duse, da prati PRODAJU DRESOVA, znao bi i za AR567ALA..
0 2
BosanskaSvedska
Covjek je cu za svinski a ne zrinski
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti