Nevinašce koje proganja Gavija: Ako pristane biti s njom, karijera mu je gotova

Na teškom ispitu

Nevinašce koje proganja Gavija: Ako pristane biti s njom, karijera mu je gotova

E. Škorić

Talentovani španski reprezentativac i veznjak Barcelone, Gavi, zbog svoje popularnosti, ali i svog izgleda privlači pozornost brojnih djevojaka, a naročito onih u Španiji gdje je ipak najpopularniji.

Gavi ima samo 18 godina, a već se smatra jednim od najboljih veznjaka današnjice. Uostalom, izabran je za najboljeg mladog nogometaša svijeta u veoma jakoj konkurenciji, a u timu Barcelone igra važnu ulogu i kod trenera Xavija je ove sezone odigrao 19 utakmica.

Iako je na tim susretima bez gola i sa samo jednom asistencijom, ipak svojim prisustvom u sredini terena doprinosi dobrim rezultatima katalonskog tima.

Trenutno je sa reprezentacijom Španije na Svjetskom prvenstvu u Kataru, gdje će sutra sa saigračima tražiti pobjedu nad Marokom i prolazak u novo četvrtfinale. Gaviju je ovo prvi nastup na svjetskim prvenstvima, a uspio je na tri meča u grupnoj fazi postići i jedan gol. Na terenu je proveo ukupno 224 minute.

Hoće li Gavi uspjeti da "preživi" špansku princezu Leonor?

U međuvremenu se piše o tome kako je za njim luda Leonor, najstarija kći španskog kralja Felipea, koja je godinu dana mlađa od Gavija. Leonor je španska princeza zaluđena mladim veznjakom, a nedavno joj je Gavi poslao potpisan dres.

Njen otac, kralj Felipe VI. bio je u Dohi u Kataru kako bi gledao prvu utakmicu Španije protiv Kostarike. Nakon utakmice rekao je Gaviju da ga njegova kći 'voli', a Gavi je zauzvrat odgovorio poslavši joj potpisan dres Španije sa svojim brojem i prezimenom na leđima.

Oglasi

Tvrdi se da je princeza Leonor oduševljena 18-godišnjakom. Football Espana izvještava da je njen školski ormarić pun slika zvijezde Barcelone.

Princeza Leonor formalno je poznata kao princeza od Asturije i prijestolonasljednica je, s obzirom na to da je prvorođeno dijete kralja Felipea VI i kraljice Letizije.

Međutim, ako se Gavi i princeza Leonor u budućnosti spoje i vjenčaju, onda bi španski veznjak možda morao prestati s nogometom. Pravila i običaji kraljevske porodice uključuju mnogo aktivnosti i Gavi možda neće naći vremena za utakmice.

Princeza Leonor je mlađa od Gavija i izvještaji pokazuju da je on već dobio nadimak 'princ' zbog njihove navodne veze, iako ona nije potvrđena i sve je u domenu nagađanja, mada će naravno Leonor, ako ga želi, pronaći sve načine da bude s njim.

U svakom slučaju, Gavija bi eventualna veza sa Leonor u budućnosti mogla koštati karijere, a pitanje je da li bi dečko zaluđen nogometom bio spreman na takvo što. Uspije li da spoji dvije velike stvari, ljubav i nogomet, niko sretniji od njega.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MaDaj
Hahhahaha komedije, djevojka rekla da joj je tip simpatičan, sport sport ih već vjenčao i završio njegovu karijeru hahahahhaha
3 1
King_Kenny
...princeza ima batak za medalju.
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi