Bivša djevojka Novaka Đokovića danas je prava bomba, a dnevno zarađuje i po 30.000 eura

Gdje je i šta radi Lidija Popović

Bivša djevojka Novaka Đokovića danas je prava bomba, a dnevno zarađuje i po 30.000 eura

E. Škorić

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković oženjen je Jelenom Ristić s kojom se poznaje od srednje škole. Vezu su započeli 2005. godine, a u braku su od 2014. godine i imaju dvoje djece.

No, malo je poznato da je Novak prije Jelene bio u vezi sa Lidijom Popović. To je bilo još u vrijeme kada Novak nije bio toliko popularan u svijetu. Pokušavali su održati vezu na daljinu (Novi Sad - Beograd), ali to nije uspjelo, pa su prekinuli.

A šta danas radi Lidija? Ona je jedna od rijetkih djevojaka koja je DJ u Srbiji i izgleda kao prava bomba. Poznata je po Evropi i nastupa pod imenom "Lady Lee". Zovu je i "srpska Jay Lo", a pretpostavljate da je to zbog njenog izgleda.

Za jedan nastup zaradi i do 30.000 eura, a na Instagramu ima preko 100.000 pratitelja. Doduše, to nije ni približno od onoga što ima Novak, ali Lidija svakako može da bude sretna životom koji živi.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CJl_MxrFJmC/[/instagram]

Oglasi

[instagram]https://www.instagram.com/p/CJLvLXglmBZ/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CH8K9zMF-IT/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CH0baxdFrWL/[/instagram]

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Profesionalna prostitutka.
7 0
makelele
Meho, vidi joj žvalja.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi