Semir Osmanagić objasnio zašto je Novak Đoković hodao bos u Visokom
Semir Osmanagić u emisiji Balkan Info

Imao je jasan cilj

Semir Osmanagić objasnio zašto je Novak Đoković hodao bos u Visokom

Midhat Šljivak

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković je prije nekoliko dana po drugi put posjetio Visoko.

Ono što je privuklo pažnju je činjenica da je Novak u jednom trenutku snimljen kako hoda bos u pratnji Semira Osmanagića.

Gostujući u emisji Balkan Info Osmanagić je objasnio zašto je Đoković to učinio.

"Išli smo ponovo u meditaciju, u naš muzej, dolinu sunca. U porljetnom parku smo nekoliko puta bili. Jedna od instalacija kod nas se zove vodena staza za masažu stopala. To je 25 metara duga staza sa kamenčićima gdje smo pustili hladnu vodu i kada hodate bosi uz one kamenčiće i vodu imate bolju cirkulaciju", rekao je Osmanagić i dodao je:

"Bolja cirkulacija - zdraviji smo. Naravno, bez gume, nemamo nikakve posrednike između nas i naše majke zemlje. Ništa ne može da bude osvježavajuće i zdravije", istakao je Osmanagić.

Novak Đoković bi trebao u Visokom da gradi i hotel, a vidjet ćemo da li će se to zaista i desiti.

Top Komentari

Penderinos
Joj što ga ovaj šarlatan pravi budalom
6 6
Zulfikar
Nole odlijepio 100%. Nebi me cudilo kada ode u penziju da se preseli u indiju i da s eposveti meditaciji i nekom od hindu kultova.
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi