Lijepa Ambra priznaje: Allegri i ja se ne čujemo po 48 sati ako Juve izgubi

Posvećen je poslu

Lijepa Ambra priznaje: Allegri i ja se ne čujemo po 48 sati ako Juve izgubi

E. Škorić

Glumica Ambra Angiolini govorila je u intervjuu za Radio 2 o svojoj karijeri, ali i privatnom životu.

Četrdesetjednogodišnja italijanska glumica i pjevačica u vezi je s trenerom Juventusa Massimilianom Allegrijem i u spomenutom intervjuu je otkrila šta radi kada Stara dama izgubi.

"Nikada ne idem na stadione, pa ostajem kod kuće u Bresciji, a s Allegrijem se kada izgube ne čujem i po 48 sati. On jako ozbiljno shvata posao, prati sve igrače i poštuje pravila i nekada kasni kući, ali ne brinem se jer uvijek znam da će se vratiti", kazala je Ambra.

Već mjesecima su Ambra i Max u vezi, ali viđali su prsten na njenoj ruci proteklih mjeseci, pa je očigledno da ju je zaprosio.

S obzirom kako Juve igra pod palicom Allegrija, očigledno je on izuzetno sretan i motivisan u poslu, a vjeruje se da je upravo lijepa glumica izvor njegove energije.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi