Lijepa Eva se oglasila nakon Mourinhove prozivke

Eva nakon Mourinhovog napada

Lijepa Eva se oglasila nakon Mourinhove prozivke

Midhat Šljivak

Eva Carneiro, ljekar Chelseaja, imala je nesporazum s Joseom Mourinhom u meču sa Swanseajem (2:2).

Chelsea je s igračem manje branio bod protiv raspoloženog velškog tima, a Eva je u jednom trenutku bez dozvole ušla na teren, kako bi pružila pomoć Edenu Hazardu.

Mourinho je nakon toga bijesno reagovao prema Evi, smatrajući da je bespotrebno ostavila njegov tim s devet igrača u odbrani, te joj je prigovorio pored terena.

Nakon utakmice Jose je izjavio...

"Nisam zadovoljan kako je reagovao moj ljekarski tim. Ako ste sekretar ili ste zaduženi da nosite opremu, ili ste doktor, morate da razumijete igru".

Oglasila se zatim i lijepa Chelseajeva doktorka.

"Hvala svima na velikoj podršci. Zaista cijenim svu podršku", napisala je Eva Carneiro.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.