Lijepe žene i fudbal, idealna kombinacija za SP u Brazilu

Zar može bolje?

Lijepe žene i fudbal, idealna kombinacija za SP u Brazilu

Poznati američki sportski fotograf Tim Tadder snimio je atraktivan kalendar za 2014. godinu, a tematika je bilo Svjetsko prvenstvo u fudbalu koje će se narednog ljeta održati u Brazilu.

Fotograf Tim Tadder tokom svoje uspješne karijere sarađivao je s brojim američkim sportskim zvijezdama poput olimpijskog rekordera Michaela Phelpsa i ponajveće zvijezde NFL-a Toma Bradyja. 

U susret Mundijalu u Brazilu Tadder se okušao se u fotografisanju atraktivnih modela koje su obučene u nacionalnim bojama reprezentacija koje će učešstvovati na SP-u.

Radi se o kalendaru koji kombinira atraktivne lokacije Brazila i još ljepše djevojke koje igraju fudbaler. 

Pogledajte kako je izgledalo snimanje... 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.