Lindsey Vonn jedva čeka vlastito vjenčanje, ali sve se urotilo protiv nje

Odgađa se

Lindsey Vonn jedva čeka vlastito vjenčanje, ali sve se urotilo protiv nje

Edmir Škorić

Bivša američka skijašica Lindsay Vonn nada se da će uskoro dobiti priliku da postane supruga NHL zvijezde.

Vonn je već neko vrijeme u vezi s hokejaškom zvijezdom P.K. Subbanom, ali njih dvoje još uvijek nisu vjenčani. Upravo to je želja Amerikanke.

Bivša olimpijska prvakinja i njen zaručnik žive zajedno u kući u New Jerseyju, ali planirano vjenčanje morali su odgoditi zbog pandemije koronavirusa i brojnih restrikcija pri putovanjima, zbog čega ne mogu da sakupe sve članove porodica i prijatelje.

"Voljeli bismo da se vjenčamo što prije, ali zaista ne znamo kada će to da se desi. Mislim, teško je jer je moja cijela porodica raštrkana po SAD-u, sestra živi u Italiji sa suprugom, a PK-ova porodica je u Kanadi, a Amerikanci ne smiju u Kanadu. Naši roditelji ne mogu putovati. Dakle, ne možemo ništa planirati, ne znamo kad ćemo biti u mogućnosti da se vjenčamo", rekla je Vonn.

“Nismo pod stresom zbog toga. Kad se to dogodi, bit ćemo uzbuđeni i spremni. Ali trenutno nismo pod stresom zbog toga ", dodala je.

Vonn i 31-godišnji NHL igrač počeli su izlaziti početkom 2018. godine, a zaručili su se 2019. godine.

Ona i Subban također će zajedno slaviti praznike iako će njihov stol za večeru izgledati vrlo različito. "Neće biti tu svi članovi porodice, nažalost. Moja mama je u Minnesoti sa suprugom, a otac u Coloradu. Dakle, teško je. Ne možemo se svi okupiti ”, objasnila je.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CGcrvXmnJAn/[/instagram]

Top Komentari

Penderinos
Cist primjer kako se ženska transformira iz seksi ljepotice u kvrgavu debelu celulitoznu babu iz razloga sto misli da kad je našla frajera vise ne treba voditi brige o izgledu. E pa draga Lindsay, nemoj se čuditi kad se sutra Šaban bude okretao za drugim picama na ulici i kada bude drugoj zavlacio medju krake
2 2
Penderinos
Zgodan joj ovaj frajer, bas joj se posrecilo sa njim. Nije za****ncija
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti