Lingard dobio nogu od Jene nakon nove prevare

Ponovo je prevario

Lingard dobio nogu od Jene nakon nove prevare

E. Čaušević

Fudbaler Manchester Uniteda, Jesse Lingard, ne uživa previše prethodnih dana nakon što mu je djevojka Jena Frumes poručila da više ne želi biti s njim.

Jena je u nekoliko navrata opraštala Lingardu razne skandale, a svake druge sedmice engleski mediji pisali su o tome da je on prevario svoju djevojku. Razlog tome je činjenica da Jena živi u Sjedinjenim Američkim Državama i da nemaju baš puno prilike da se viđaju.

Ova zanosna manekenka na svom Instagram profilu jučer je objavila da ona i Jesse više nisu zajedno, te kako je to najbolja odluka za oboje. Međutim, samo nekoliko sati kasnije Jena je izbrisala ovu objavu, te nije objasnila zbog čega je to uradila.

"Barem mogu reći da sam pokušala i plus sam uživala u vožnji. Želim ti sve najbolje Jesse", napisala je Jena.

The Sun prenosi da je Jesse ponovo prevario svoju djevojku i da je ona ovaj put dobila dokaze za to. Iako je pokušao da se opravda i izvini za svoje postupke to mu ovaj put nije uspjelo. Navodno, Jena je otkrila da je Jesse vara s jednom od svojih fanova s kojom se dopisivao već nekoliko mjeseci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi