Skandal u Manchesteru: Lingard prevario djevojku na najgori mogući način

Afera sa samohranom majkom

Skandal u Manchesteru: Lingard prevario djevojku na najgori mogući način

E. Čaušević

Fudbaler Manchester Uniteda, Jesse Lingard, našao se u centru skandala nakon što su engleski mediji objavili da je prevario svoju djevojku Jenu Frume.

Lingard i zanosna manekenka Jena Frume su već neko vrijeme u ljubavnoj vezi, ali čini se da je sve to završeno. Naime, engleski mediji objavili su da je Lingard prevario Jenu, te da je imao aferu sa samohranom majkom, Leonie Borek.

Navodno, Lingard i Leonie su proveli noć prije nekoliko sedmica, a sve to sada je "procurilo" u javnost. Očito je Leonie tješila Lingarda nakon poraza u gradskom derbiju od Manchester Cityja jer je nakon utakmice s njom proveo cijelu noć.

Da stvar bude gora za Lingarda sve ovo saznalo se svega nekoliko dana prije rođendana njegove djevojke. Jasno je da Jena nije mogla dobiti gori poklon za rođendan. Ono što je "odalo" njihovu aferu jeste Leonie koja je objavila sliku u Lingardovoj trening majici, sličnoj koju je poklonio i Jeni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi