Cika, vriska i neviđena sreća: Pretekli Messija na autoputu, njegova reakcija ih ostavila bez daha!

Veliki gest Lionela

Cika, vriska i neviđena sreća: Pretekli Messija na autoputu, njegova reakcija ih ostavila bez daha!

E. Ganibegović

Lionel Messi definintivno je u Argentini stekao status najvećeg, odnosno barem se izjednačio s Diegom Maradonom nakon što je s Argentinom postao prvak svijeta. Navijači mu "ne daju da diše" u rodnoj zemlji, a i on ih obraduje svojim gestama.

Koncem 2022. godine Argentina je postala prvak svijeta i to na krilima Lionela Messija koji je odigrao fantastičan turnir u Kataru i po drugi put osvojio nagradu najboljeg igrača Mundijala.

Sada se Messi po prvi put nakon proslave titule vratio u Argentinu zbog reprezentativnih obaveza, te je na autoputu uspio izmamiti osmijehe navijača aktuelnih prvaka svijeta.

Jedan muškarac je vozio autoputem u Argentini i projurio pored automobila. Odmah nakon što je prošao pored tog automobila, njegova porodica je shvatila da je zvijezda PSG-a i Argentine u njeu.

Nakon toga su spustili prozor automobila, a djeca su počela da dozivaju Messijevo ime kako bi privukla pažnju ove velike zvijezde.

"Messi, volim te", poviknulo je jedno od djece, a na to sve ni sam Leo nije ostao imun.

Argentinski fudbaler je sve odmah primijetio i nije pustio uzbuđene dječake da čekaju. Messi, koji je bio na zadnjem sjedištu, zauzvrat je spustio prozor automobila i mahnuo mladićima.

Muškarac koji je sve to snimio, naravno, objavio je video na društvenim mrežama koji je veoma brzo postao viralan i dijeljen.

Messi je ovom gestom još jednom pokazao koliko je zapravo "na zemlji", te je i u vožnji autoputem stigao da obraduje svoje vjerne navijače. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti