Messijeva porodična vizija pretvorila se u noćnu moru

Ovo nije očekivao

Messijeva porodična vizija pretvorila se u noćnu moru

Haris Zilić

Argentinska zvijezda Lionel Messi lagano se sprema za trenutak kada će njegova karijera završiti.

Messi je tako gledao gdje bi mogamo provesti porodične dane po završetku karijere, a konačna odluka pala je na špansku Ibizu.

Argentinac je kupio vilu od 11 miliona eura, gdje bi dolazio na odmor sa porodicom, a pojedini mediji pišu kako će Messi i tu porvoditi ostatak života po završetku karijere, međutim jedna porodična vizija pretvorila se u pravu noćnu moru.

Bivši vlansik vile je pored izgradio još dvije prostorije i tako je želio proširiti ovo veličanstveno prostranstvo, međutim nije imao građevinsku dozvolu.

Sada je Messi ušao u problem jer je kupio cijelu vilu sa pratećim objektima gdje se i nalaze dva sporna objekta.

Zvijezda PSG-a je sada ua dministrativnom problemu, jer je teško moguće i rušenje spornog dijela vile, tako da će što prije morati okončati ovaj problem, kako ne bi imao problema sa državnim organima.

Postoji mogućnost da Messi izgubi kupljenu villu, a samim tim i 11 miliona eura koje je uložio.

Cilj Messija je bio da djeca odrastaju na Ibizi, a sa idejom o kupovini vile složila se i supruga.

Vile na Ibizi već imaju neke zvijezde poput Luisa Suareza, Cristiana Ronalda, pa je možda i to presudilo da argentinski fudbaler Ibizu planira za nastavak porodičnog života.

Ipak, neke stvari su krenule pogrešnim putem, pa ćemo vidjeti kako će sve završiti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi