Da, snimak je stvaran: Messi Verrattiju gurao prst gdje (ne) treba

bizarna scena

Da, snimak je stvaran: Messi Verrattiju gurao prst gdje (ne) treba

Admin Čaušević

Obzirom na brojne kamere na stadionima ponekad fudbaleri znaju biti uhvaćeni u neugodnim situacijama. 

Nakon kiksa za vikend PSG se brzo vratio na pobjednički kolosijek te je bez većih problema sa sigurnih 0:3 pobijedio Toulouse.

Lionel Messi je drugi put zaredom zamijenjen u finišu utakmice. Argentinac se nije upisao među strijelce, ali je upisao dvije asistencije.

Uoči samog meča u tunelu stadiona zabilježen je neugodan trenutak sa Messijem i Marcom Verrattijem u glavnim ulogama zbog čega su u centru pažnje na društvenim mrežama.

Naime, na snimku se može vidjeti kako je Messi opipavao Verrattijevu zadnjicu, detalj za kojeg se odmah moglo prepostaviti da će postati viralan.

Oglasi

Evidentno je bilo da je Italijan imao problema sa opremom te je zamolio Messija da vidi o čemu se radi, a Argentinac je bio susretljiv.

Društvene mreže svakako nisu oprostile ovaj Messijev potez te je počelo odmah ismijavanje dvije velike zvijezde PSG-a.

"Messi prolazi kroz najbolji trenutak u životu, a isto se može reći za Verrattija"; "Brate, on vara Antonellu", samo su neki od komentara.

Postavlja se i pitanje zašto Verratti nije sam sebi mogao popraviti šorc pošto se radi o zaista jednostavnom "zadatku." 

Ovaj par je pokazao i odličnu hemiju na trenu jer je italijanski veznjak na maestralan način dugim pasom uposlio kapitena Gauočosa koji je zatim asistirao Kylianu Mbappeu.

Top Komentari

Zoilomas
Jao teksta hahah ocigledno gleda brend markicu sorca
3 0
Ecosport
Ovo može biti interesantno samo debilima koji objavljuju ovakve stvari.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti