Čovjek je cijelom svijetu ispričao šta mu se dogodilo nakon što se Messi doselio u kuću pored

Sve se promijenilo

Čovjek je cijelom svijetu ispričao šta mu se dogodilo nakon što se Messi doselio u kuću pored

Edmir Škorić

Argentinski fudbaler Lionel Messi (36) preselio se ljetos iz Pariza u Miami, pošto je potpisao za MLS ekipu Inter Miami i već neko vrijeme je u Sjedinjenim Američkim Državama gdje mu jako dobro ide.

Messi i njegova porodica najprije su boravili u luksuznom apartmanu, da bi se početkom jeseni preselio na ekskluzivni otok na Floridi Colony Bay. Messijev dolazak najviše je pogodovao jednom od njegovih novih komšija.

Patrick Bet-David, poznati američki poduzetnik, nedavno je dao intervju u kojem je izjavio kako je vrijednost njegove vile znatno porasla nakon što se Messi uselio u kuću pokraj njegove.

"Do sada je, s obzirom na razvoj tržišta nekretnina, moje bogatstvo poraslo za 25 miliona eura zbog vile koju posjedujem. Messi se preselio tik uz moju kuću i svi žele biti dio naše zajednice", kazao je Bet-David, dodavši:

"To je privatno naselje na vrlo dobro zaštićenom otoku, uz Božju pomoć nadam se da će tako i ostati. Sada kada je Messi ovdje, svi dolaze u čamcima da se dive kućama".

Oglasi

Messi je PSG napustio kao slobodan igrač. Iako su ga svim silama pokušavali angažovati bogati Arapi, on se odlučio na kraju da pređe u Inter Miami i na Floridi sada uživa sa svojom porodicom.

Ovaj 36-godišnji fudbalski čarobnjak smatar se najvećim fudbalerom u historiji. S Barcelonom je osvojio sve što se osvojiti moglo, u PSG-u je bilo manje uspjeha, a sada želi da uvseljava Amerikance.

Sjajno je krenuo u Inter Miamiju, pa je na 14 utakmica dao 11 golova i upisao pet asistencija, ali tek u februaru ćemo ga ponovo gledati kada će početi nova sezona.

Vilu koju je Messi platio 10 miliona eura, kao i druge koje trenutno ili ranije posjeduju razne zvijezde Colony Baya, pogledajte na fotografijama ispod:

Oglasi

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi