Verratti ulovljen s "porokom" u ruci: Njegova reakcija nije mogla biti hladnija

Samo je šutio i klimao glavom

Verratti ulovljen s "porokom" u ruci: Njegova reakcija nije mogla biti hladnija

Admin Čaušević

Iako će tek u novembru napuniti 30 godina, Marco Veratti se već sada može smatrati veteranom PSG-a i evropskog fudbala.

Verratti je pod Eiffelov toranj stiga prije 10 godina iz Pescare, kada u Italiji niti jedan velikan nije vjerovao da je moguće da tako mladi fudbaler ima preduslove da se kao starter u Serie A.

Prošle subote Verratti je bio tamo, diktirajući tempo i distribuirajući prosvjetljujuće prolaze u srcu Galtierove ekipe u povodu 5-0 s kojim su aktualni prvaci otvorili novu Ligue 1 kampanju razbivši Clermont u gostima.

Reprezentativac Italije je nakon toliko godina miljenik navijača, kako zbog svojih fudbalskih kvaliteta, tako i zbog načina na koji je uvijek iskren van terena, a to potvrđuje i posljednji događaj u kojoj je bio protagonist, s obzirom na njegovu potpuno iskrenu reakciju.

U videu koji je brzo postao viralan, vidi se Verratti - kako sjedi u automobilu na suvozačevoj strani - kako se čini iznenađen nekim ko ga je, čini se, uhvatio kako puši.
Nakon njegovog pomalo zbunjenog pogleda čuje se glas: "Verratti, sljedeći put sakrij cigaretu".

Oglasi

Na što igrač PSG-a kimne nekoliko puta bez trzanja, nagovještavajući poluosmjeh dok otvara prozor.

Uostalom, da Verratti puši nije tajna ni za koga, baš kao što puše i mnogi drugi vrhunski fudbaleri koji jednostavno - iz razloga prilika - paze da to ne čine pred kamerama.

Popis pušača je jako dugačak, od Buffona do Balotellija, od Zidanea do Nainggolana, za koje je rekao belgijski selektor Wilmots.

"Da sam mu zabranio da puši pet, šest cigareta dnevno, mislim da bi uništio sobu. Uvijek mu moram dati sobu s balkonom."

Poznata je i anegdota o Verrattiju kada je prije nekoliko godina partijao na Neymarovom rođendanu uz alkohol i cigarete, a nakon toga odigrao maestralnu partiju protiv Manchester Uniteda u Ligi prvaka.

Top Komentari

BaboBih
Sto su se ljudi umislili, misle sto mogu da selfijaju po instagramu i da pisu gluposti o sebi, pa misle da su centar svijeta. I tako misle imaju pravo nekome doci i pametovati hoce li da pusi cigaretu u svom autu ili ne. Sta li ce tek biti sa ovom generacijom
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi