Liverpool navijačima za Black Friday snizio cijenu cigle
U fan shopovima širom svijeta možete naći apsolutno sve vezano za klubove i njihovu historiju. Ipak, posjeta stadionu Anfield je posebna (Foto: Liverpool FC)

Zanimljiva ponuda u fan shopu Redsa

Liverpool navijačima za Black Friday snizio cijenu cigle

M. Šljivak

Black Friday ili Crni petak koji se smatra praznikom velikih popusta širom svijeta dan je kojeg svi kupoholičari svake godine nestrpljivo čekaju.

Sve trgovine širom svijeta nude velike popuste, a među njima su i gotovo svi veliki svjetski klubovi u čijim fan shopovima možete veoma povoljno naći sve klupske artikle.

Tako je i u Liverpoolu, a posebna ponuda među svim artiklima je cigla. Redsi su ponudili 20 posto popusta na sve artikle iznad 80 funti, pa tako ciglu sa legendarnog Anfielda možete dobiti po znatno povoljnijoj cijeni.

Redovna cijena je 95 funti, a ako ciglu i kupite, na njoj možete ugravirati svoje ime i prezime.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Svojprisebi
Evo kod nas ima opeke cigle pravo dobre za glavu mozes za marku hapit
5 2
teddy sheringham
Hahaha....kakvi retardi!
4 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi