Nevjerovatno opravdanje tetki nove Hulkove djevojke: Volim te, ali povratka više nema

Oglasila se atraktivna Camila

Nevjerovatno opravdanje tetki nove Hulkove djevojke: Volim te, ali povratka više nema

M. Šljivak
Teme:

Brazilski napadač Hulk ostavio je nakon 12 godina suprutug Iran Angelo i počeo je vezu sa njenom nećakinjom Camilom.

Hulk je nedavno potvrdio da je zbog Camile ostavio suprugu, a skupa su već od oktobra.

"Odlučio sam da ostavim moju dugogodišnju partnerku Iran Angelo de Souza. Moja nova djevojka je njena nećakinja Camila. U subotu sam nazvao Camiline roditelje i brata da formalizujemo našu vezu. Sve je počelo u oktobru i više ne želim da krijem. Moja pozicija je transparentna i ne želim više da lažem", napisao je Hulk.

Camila je bila omiljena nećakinja Iran Angelo. Nakon što je Hulk javno saopštio da su u vezi, oglasila se i ona i poslala je poruku utjehe tetki.

"Tetka Iran. Prije svega želim reći da ova poruka nije objašnjenje ili opravdanje za bilo šta. Morala sam ti reći određene stvari, ali okolnosti mi to nisu dopuštale. Iako ti to nije bitno, volim te mnogo i stalo mi je do tebe, pa zato ovo i pišem. Želim da znaš određene stvari koji će mnogi protumačiti pogrešno. Ljudi sa strane ne znaju apsolutno ništa i ne želim da se situacija dodatno pogorša. Teško mi se bilo suočiti sa svim ovim, ali ne bih da nije istina. Nikad nisam ni pomislila da će se ovo desiti, ali protiv srca se ne može i niko nije imun na osjećaje", napisala je Camila i dodala je:

"Žao mi je zbog svega. Da sam mogla birati ne bismo prolazili kroz ovo, ali život se nekad ne razvija onako kako želimo. Povratka više nema, a mi smo odlučili da živimo svoj život", poručila je ona.

Zaista je Hulk napravio presedan kada je u pitanju kraj jedne veze i sigurno da će po ovom biti upamćen.