Ljubav je u zraku: Cristiano Ronaldo čestitao Georgini rođendan i oduševio fanove

Žena koju vrijedi čuvati

Ljubav je u zraku: Cristiano Ronaldo čestitao Georgini rođendan i oduševio fanove

E. Čaušević

Portugalski fudbaler Cristiano Ronaldo oduševio je svoje fanove na Instagramu jučerašnjom objavom.

Ronaldo je preko Instagrama odlučio da čestita rođendan svojoj ljepšoj polovini Georgini Rodriguez koja je jučer proslavila 25. rođendan. Ronaldo i Georgina su već nekoliko godina u vezi i očekuje se da u skorije vrijeme stanu na ludi kamen.

Oni zajedno imaju jedno dijete, a Ronaldo je uz pomoć surogat majke dobio još troje djece. Georgina itekako vodi računa o njima i čini se da je žena kakvu je Ronaldo čekao.

Zbog toga je odlučio da putem Instagrama čestita Georgini rođendan, a njegova poruka je oduševila javnost. Igrač Juventusa je pokazao koliko voli svoju buduću suprugu, te da je konačno sretan u ljubavi.

"Sretan rođendan najdivnijoj ženi koju je Bog mogao staviti na moj put", napisao je Cristiano Ronaldo.

View this post on Instagram

Felicidades a la mujer más maravillosa que Dios pudo poner en mi camino ❤

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Top Komentari

Śmeker007
Zaista na ovoj slici mi je grozan, naušnice su davno iz mode, no CR i dalje to fura ... a ona mi iskreno nikakva nije, pa Irina Shayk je izmislila ljepotu za ovu ako cemo iskreno...
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi