Ljubavni - četverougao: 'Sramota je ono što radi i govori Maxi Lopez...'

Prijateljica pružila podršku Wandi

Ljubavni - četverougao: 'Sramota je ono što radi i govori Maxi Lopez...'

Javno iznošenje prljavog veša u trouglu Mauro Icardi - Wanda Nara i Maxi Lopez, čini se neće još zadugo prestati.

Opće je poznato kako su Icardi i Lopez bili veliki prijatelji za vrijeme igračkih dana u Sampdoriji. Bili. Sve do trenutka kada sadašnji član PSG-a nije završio s njegovom suprugom Wandom, a od tada pa do danas napeta situacija između njih nije se stišala.

Vatru na ulje Lopez je nedavno dolio izjavivši kako je zahvalan Icardiju što mu je 'oteo' Wandu, a to nije najbolje sjelo prijateljici fatalne Argentinke, Carolini Pampiti, koja je inače TV voditeljica i manekenka. 

"Užas! To je žena koju je volio, s kojom je bio u braku i s kojom ima djecu. Zaboravlja sve godina u kojima ih je voljela, odgajala i pazila dok je on bio na pripremama, utakmicama i treninzima. Zaboravlja kako ga je svaki put dočekalo toplo jelo. Ne mogu da shvatim da neko sve to jednostavno zaboravi. Ne smije tako da govori o majci svoje djece", poručila je bivšem mužu svoje prijateljice.

Boli je i što Maxi ne plaća alimentaciju za djecu koju ima sa Wandom.

"Pa je ne bih mogla od sramote živjeti da u banci imam novac, a ne dajem za: svoju djecu! Oni ne znaju da je tome tako. Djeca ne čitaju trač-rubrike i ne gledaju trač-emisije na televiziji, oni samo vole svog tatu. Trebao bi plaćati alimentaciju za svoj miran san, za čistu savjest. To su njegova djeca, na svijet su došla kao plod ljubavi... Pa kako im može uskratiti ono što im pripada?!", govori Pampita.

Maxi je inače još ranije poručio da je sve oprostio Icardiju i da je poslije svih ružnih stvari koje su mu se dogodile okrenuo novu stranicu u životu.

Top Komentari

Derdiyok
****** k.urvu podržava.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi