Ljubavnik Neymarove mame 'izgubio pamćenje' i još je u bolnici: Novca za troškove nema!

Mladi Tiago ne želi ništa da kaže

Ljubavnik Neymarove mame 'izgubio pamćenje' i još je u bolnici: Novca za troškove nema!

Midhat Šljivak

Tiago Ramos, dečko Neymarove majke Nadine Goncalves, još uvijek je u bolnici.

On je u utorak navečer hitno prebačen u bolnicu nakon što je Nadine pozvala Hitnu pomoć, a zadobio je duboke posjekotine na tricepsu.

Tri dana kasnije mladi ljubavnik je još uvijek u bolnici. Nema zdravstveno osiguranje, a Neymarova porodica nije u mogućnosti da riješi troškove.

Također, 23-godišnji Tiago je ljekarima rekao da se ne sjeća šta se dogodilo u utorak uvečer. Brazilski mediji međutim tvrde da se desio sukob između Nadine i njega i da je nakon toga Tiago povrijeđen.

Komšije su isto tako posvjedočile da su čule viku i galamu prije nego što se čulo razbijanje stakla, a nakon toga je ubrzo stigla i hitna pomoć.

Međutim, Tiago je očigledno 'izgubio pamćenje' i ne želi otkriti šta se tačno desilo te noći, jer to mu se za sada nikako ne isplati.

Top Komentari

Penderinos
Imali su vatren seks i onda je pao u nesvijest od umora eto to se desilo
0 2
.....
HAHAHAHAHAHAHAHA
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi