Ljubila bivšeg Zmaja, pa hrvatskog biznismena - sada "nogirana" zbog afere sa Damirom Džuhurom!
Foto: EPA / Instagram

Srbijanski mediji pišu o ljubavnom trokutu

Ljubila bivšeg Zmaja, pa hrvatskog biznismena - sada "nogirana" zbog afere sa Damirom Džuhurom!

O. Lekić

Damir Džumhur se često nađe na naslovnim stranama srbijanskih tabloida - ne zbog uspjeha u tenisu, već zbog navodnih afera i veza sa poznatim, atraktivnim djevojkama.

Ovaj put je, prema pisanju Kurira, "razorio" vezu srbijankse "blogerke" Zorane Jovanović, poznatije kao Zorannah, i Matea, sina hrvatskog tajkuna Marijana Šarića. Tačnije, Zorannah je željela u isto vrijeme biti sa obojicom, što je Mateu itekako zasmetalo.

Ljubav Matea i Zorane Jovanović, inače nekadašnje djevojke bišeg reprezentativca Bosne i Hercegovine Danijela Miličevića, je pukla kada je on saznao da ga vara sa bh. teniserom Damirom Džumhurom.

"Zorana je navodno vezu sa Damirom započela gotovo u isto vrijeme kada i sa Mateom, a kako se njih dvojica ne poznaju nije ni slutila da će ikada saznati da sjedi na dvije stolice", rekao je Kurirov izvor navodno dobro upoznat sa situacijom, pa nastavio:

"Zorana i Mateo su neko vrijeme bili prijatelji, a kada su se između njih desile varnice, ona je već uveliko bila u priči sa Damirom. Ipak, prvih nekoliko nedjelja veze je bila okrenuta Mateu i svaki slobodan trenutak je koristila da budu zajednu. Ipak, Damir nije odustajao, a ona je shvatila da njih dvojica nisu ni na koji način povezani i dogovorila se da ode na večeru sa teniserom".

"Dan-dva nakon što se vratila iz Zagreba, izašla je sa Damirom. Našli su se u jednom restoranu i sate proveli zajedno. Tako su se i 'smuvali'. Zorana je objasnila Damiru da ima nekog i da ne zna šta će biti sa tim, ali njemu to nije smetalo. Budući da je bila ubijeđena da za njenu vezu ne može da se sazna, previše se opustila, što je Džumhur iskoristio i potrudio se da tajna veza ispliva i dođe do Matea", ističe pomentu izvor.

Nakon što je Mateo saznao da ga Zorana vara sa Damirom Džumhurom odlučio je prekinuti svaki kontakt sa njom, iako je ga je ona, navodno, molila da to ne čini.

"Nije bilo potrebno mnogo da Mateo sazna da mu Zorana radi iza leđa. Bliski prijatelj mu je prenio da ga djevojka vara, što je pouzdano znao, a posle izvjesnog vremena dobio je i prepisku i više nije imalo o čemu da se priča... Pozvao je Zoranu, brutalno je izvrijeđao i stavio tačku na tu vezu", ističe izvor koji je dodao i da je Šarić poručio Zorani da se više nikada ne pojavljuje u Zagrebu jer će joj u suprotnom napraviti "pakao od života".

Top Komentari

Rajvosa2019
Cuna joj iz oka viri
5 0
konjnakvadrat
Samo tresi dzumi, ljepota je prolazna ???
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi