Kraj romanse: Damir Džumhur i Rialda Karahasanović su sada samo prošlost

Damir je ponovo slobodan

Kraj romanse: Damir Džumhur i Rialda Karahasanović su sada samo prošlost

Najbolji bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur i pjevačica Rialda Karahasanović više nisu u vezi. 

Džumhur, koji svojim vezama u posljednje vrijeme često privlači medijsku pažnju, nedavno je 'zaplovio' u romansu sa nekadašnjom učesnicom šoua Zvijezda možeš biti ti, ali očigledno su brzo shvatili da nisu jedno za drugo pa je svako otišao svojim putem.

Rialda je djelovala veoma sretno prije nekoliko sedmica kada je u razgovoru za Dnevni avaz priznala da je u vezi sa našim teniserom, koji je inače jučer ostvario jednu od najvećih pobjeda u karijeri tako što je savladao Švicarca Stana Wawrinku na turniru u Genovi.

"Istina je. Damir i ja smo u vezi već šest mjeseci", rekla je nedavno Rialda.

View this post on Instagram

Feeling this @milicatrickovic top. #Rialda👑

A post shared by Rialda (@queenrialda) on

Ipak, Džumhur je očigledno u vezama, baš kao i u mečevima - nepredvidljiv. Tako je nakon jučerašnje pobjede protiv Wawrinke već danas izgubio od Moldavca Albota. Njegovu prevrtljivost na svojoj koži osjetila je i Rialda koja je za Damira sada samo prošlost.

Zanimljivo, iako je pjevačica tvrdila da su u vezi, do sada nismo imali priliku vidjeti nijednu njihovu zajedničku fotografiju. Ukoliko ih je i bilo, vjerovatno je ovaj, već sada nekadašnji par, odlučio da ih ostavi u privatnoj kolekciji.

View this post on Instagram

🍓 #Rialda👑

A post shared by Rialda (@queenrialda) on

Podsjetimo, Damir je prije Rialde bio u vezi sa srbijanskom manekenkom Dejanom Živković, a par je raskinuo prije godinu dana.

Nadamo se da ove neuspjele romanse neće negativno uticati na Džumhura i njegovu igru, ali mora se reći da u posljednje vrijeme nikako ne uspijeva uhvatiti pravu formu. Očigledno mu je potrebna jedna prava ljubav koja bi mu bila gorivo da pokrene i stvari na teniskom terenu.

Top Komentari

Benjamingst
Sve silikoni, nista prirodno. Kad ostari ima da bude vodeni dusek.
10 0
Medo-Brundo
Gluho bili steta silikona
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi