Milijarder joj priredio nezaboravno vjenčanje, ona na kraju pobjegla u naručje slavnog tenisera

Lolita Osmanov u vezi s Dimitrovom

Milijarder joj priredio nezaboravno vjenčanje, ona na kraju pobjegla u naručje slavnog tenisera

Edmir Škorić

Lolita Osmanova (25) nova je djevojka najboljeg bugarskog tenisera Grigora Dimitrova.

Dimitrov, stari zavodnik i najveći u svijetu sporta, nedavno je raskinuo sa Nicole Scherzinger upravo zbog Lolite prema kojoj gaji posebne osjećaje. Samo je pitanje da li će bogata mlada dama dugo trajati u životu Bugarina koji je ranije bio i u vezu sa Marijom Šarapovom i mnogim drugim poznatim ličnostima.

Dimitrov i Lolita su navodno dugo u tajnosti držali njihovu vezu zbog konzervativnog odgoja Osmanove, inače kćerke poznatog ruskog biznismena Eldara Osmanova, koja je željela da prođe dovoljno vremena od njenog vjenčanja vrijednog 13 miliona dolara u Los Angelesu sa Gasparom, sinom milijardera Alberta Avdolyana. Samo godinu dana nakon vjenčanja, Lolita je ostavila milijardera, a u međuvremenu postala djevojka slavnog tenisera.

Zanimljivo da je Lolita nakon raskida sa bogatim Gasparom odlučila da poradi na sebi, pa je bilo velikih promjena na licu. S nekoliko hirurških zahtava odlučila je 'srediti' nos koji joj je smetao od tinejdžerskih dana, pa sada ne mora da koristi Photoshop kako bi izgledala savršeno na fotografijama.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CIcktl0DmFi/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CINFaJGDFRy/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CH-sA75DBG8/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CHuL9yZjbTm/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CHpFlaYD8rF/[/instagram][instagram]https://www.instagram.com/p/CG1oEtHDdxR/[/instagram]

Top Komentari

Penderinos
Hehe vise nije Osmanova nego Dimitrova
1 2
Dobar,Los,Zao
Oh,Lolita...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi