Lovren radikalno promijenio imidž, fanovi razočarani

Brojni komentari ispod fotografije

Lovren radikalno promijenio imidž, fanovi razočarani

Hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren potpuno je promijenio svoj imidž.

Nakon što je u rodnoj Kraljevoj Sutjesci kod Kaknja uživao u druženju sa svojom bakom, Lovren se vratio morskim radostima i trenutno na Jadranu "puni baterije" za narednu sezonu. A iz Novalje, gdje ima hotel, objavio je i fotografiju na kojoj se vidi kako je radikalno promijenio stajling.

Naime, ovaj defanzivac Liverpoola je odlučio skratiti skroz kosu, što je izazvalo brojne komentare. Njegovi fanovi baš i nisu sretni.

‘Ajmeee što si napravio? Ono ti je bolje pristajalo’, ‘Dejane šta uradi? Reci mi da je fotošop! Onako je bilo puno bolje’, ‘Njemu sve pristaje’, neki su od komentara koje su fanovi ostavili ispod fotografije.

Šta vi kažete?

Hair off, ROCK ON @rockfilius 🤘🏻

A post shared by Dejan Lovren (@dejanlovren06) on

Top Komentari

hercegbih
PICKICA
9 1
haris1000
Ne kazemo nista jer standardno nema slike
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi