Lovren stao u odbranu saigrača: Pun si g**ana, stidi se!

Hrvatskom štoperu dosadilo slušati "napade" na Kariusa

Lovren stao u odbranu saigrača: Pun si g**ana, stidi se!

Iza Liverpoola je dosta uspješna sezona u kojoj su Redsi uspjeli stići i do finala Lige prvaka. Ipak, u finalu ih je porazio (3:1) Real Madrid, a u Kijevu je večer iz noćnih mora imao golman Liverpoola Loris Karius.

Karius je svakako jedan od ključnih krivaca za poraz Redsa, a neki navijači su mu toliko zamjerili da smatraju da ne treba biti ni rezervni golman Liverpoola.

Da Karius neće više biti prvi golman Redsa postalo je jasno kada je Liverpool odriješio kesu i doveo Alissona, ali će očigledno nekima nesretni Nijemac smetati i na klupi.

"Hvala Bogu da smo doveli Alissona Beckera. Greške postaju redovna stvar za Kariusa. Iskreno vjerujem da ga trebamo prodati jer i kao zamjena on je jednostavno prepun grešaka. Briga me šta drugi kažu, ali on nije vrijedan Liverpoolovog dresa... I ovo je za sve greške koje pravi uopšte, da ne bi neko pomislio da je samo zbog finala", post je objavljen na jednom "fan pageu" Liverpoola na Instagramu.

Ubrzo se međutim u komentarima "pojavio" štoper Liverpoola Dejan Lovren i žestoko napao kreatora objave o Kariusu.

"Pun si s g**ana. Neka te bude stid kako se odnosiš prema našem igraču! Također i zbog imena Liverpool fan page", poručio je Lovren koji je nedavno sa reprezentacijom Hrvatske stigao do srebra na Mundijalu u Rusiji.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi