Milnerova objava na Twitteru mogla bi nasmijati i Donalda Trumpa

Malo se našalio

Milnerova objava na Twitteru mogla bi nasmijati i Donalda Trumpa

Engleski fudbaler i vezista Liverpoola James Millner nasmijao je sve one koji ga prate na Twitteru posljednjom objavom.

Igrači Liverpoola ovih dana borave u Sjedinjenim Američkim Državama gdje će odigrati nekoliko prijateljskih utakmica, a danas su imali problema sa letom koji je otkazan pa su morali malo čekati na aerodromu.

To je Milner iskoristio kako bi dobro nasmijao Twitter publiku. Objavio je fotografiju na kojoj se vidi kako igra fudbal, a u pozadini je jedan od američkih aviona, pa je Milneru 'sjevnulo' da objavi sljedeći tweet: "Odgođeni let znači da mogu igrati ispred druge najskuplje odbrane na svijetu".

Milner je do sada igrao u veznom redu Liverpola ispre najskupljeg štopera svijeta Virgila van Dijka, a u predstojećoj sezoni će iza njega bitzi i najskuplje plaćeni golman svijeta Alisson Becker, pa možemo reći da Liverpool troši ogroman novac na svoju odbranu, ali svakako ne više od SAD-a, kao što se Milner našalio.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi