Kakva bruka defanzivca od 300.000 eura sedmično: Dok se on ludo provodi, dijete mu večera u mraku!

Bivša otkrila detalje

Kakva bruka defanzivca od 300.000 eura sedmično: Dok se on ludo provodi, dijete mu večera u mraku!

A. Čaušević

Novac ne može kupiti ljudskost. Pravi primjer za to je jedan od najplaćenijih defanzivaca svijeta koji uopšte ne mari za svojom djecom. Barem tako tvrdi njihova majka koja je objavila potresne detalje na Instagramu.

Lucas Hernandez, svjetski prvak s Francuskom, iza sebe ima itekako buran ljubavni život. Bio je oženjen, prijetio mu je zatvor zbog nasilja, dobio je dvoje djece, dok se i sada ne smiruje.

Ovaj 28-godišnjak od ove sezone nastupa za PSG gdje je stigao iz Bayerna za 45 miliona eura, a dolazak u Grad svjetlosti ga uopšte nije promijenio.

Štaviše, ako je vjerovati optužbama njegove bivše supruge Amelie Llorente prestao je i da izvršava obaveze prema svojoj maloljetnoj djeci, petogodišnjem sinu Martinu i dvogodišnjoj kćerci Nieves.

Naime, Lllorente je objavila fotografije kako joj djeca večeraju u mraku zato što su računi za struju neplaćeni te je prozvala svog bivšeg partnera.

Oglasi

"Lucas, hvala ti što si vratio račune za struju za kuću svoje djece. Već smo imali večeru sa svijećama", poručila je ona.

Defanzivac koji odlično zarađuje je poslije razvoda bio dužan da plaća određene životne troškove za svoju djecu, ali sluteći po optužbama njegove supruge to nije slučaj.

Dok je igrao za Atletico Madrid Hernandez je bio pretukao Llorente, a cijeli slučaj je završio na sudu. Na kraju je ona stala u njegovu odbranu te se sve završilo s plaćanjem novčane kazne od 96.000 eura.

Stvari su se smirile transferom u Bayern, međutim ni u Bavarskoj Francuz nije imao mira, pošto je imao ljubavnicu, a Llorente ga je definitivno ostavila u aprilu prošle godine.

Od decembra je navodno u vezi sa Victorijom Triay koja ima neslavni epitet "kleptomanke" zbog njene prošlosti i raznih incidenata.

Inače, prvaka svijeta s Francuskom je svojevremeno Hasan Salihamidžić u Bayern doveo za 80 miliona eura, a trenutna plata ovog fudbalera u PSG-u je čak 300.000 sedmično.

Top Komentari

burazengija
Mogla bi ona slucajno i posao naci pa da se moze brinuti o djeci a ne cekati pare od ovog klosara.. Svako danas moze biti otac a i mati zalosno...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi