Kasno je za suze: Kleptomanka "otela" slavnog fudbalera, prodaje tijelo, krade stvari za 100 eura...

Ranije je bio osuđen za fizičko nasilje

Kasno je za suze: Kleptomanka "otela" slavnog fudbalera, prodaje tijelo, krade stvari za 100 eura...

Admin Čaušević

Nedavno je otkrivena nova veza u svijetu fudbala. Tiče se jednog od najpoznatijih fudbalera današnjice koji istina u posljednje vrijeme ne prolazi kroz lijep period. Sve je počelo od Svjetskog prvenstva 2022. godine.

Lucas Hernandez svojevremeno slovio za jednog od najboljih defanzivaca svijeta, uostalom ne bi ga Bayern uzalud platio 80 milion eura kada je postavljen i rekord Bavaraca.

On je brat blizanac Thea Hernandeza, a manje-više svima je poznata priča da su njih dvojica odrasla sa majkom, da oca nisu vidjeli od rođenja i da praktično ništa ne znaju o njemu.

Iskusni defanzivac od prošlog ljeta nastupa za PSG. Dolazak u Pariz mu je nekoliko mjeseci donio i novu vezu pošto je od starta 2024. godine sa izvjesnom Victorijom Triay.

Ova 35-godišnjakinja rođena u Brazilu slovi za poznatu kleptomanku pošto je ranije hapšena zbog krađe.

Oglasi

Brazilska manekenka u prošlosti je bila optužena za pljačku Miamiju, što je rezultiralo njenim hapšenje. Ukrala je nekoliko predmeta u vrijednosti od 100 do 300 dolara.

Iskoristila je automobil i torbu za pelene svog djeteta kako bi sakrila ukradene predmete, ali je uhapđena kada je pokušala napustiti trgovinu.

Najmanje četiri njenabivša partnera optužila su je da je prevarantica i da ih je oklevetala kada je otkrivena njezinim krađama.

Njen bivši partner Jou Fourniera prozvao ju je 2021. nakon što je na njenom telefonu saznao da je prodala svoje tijelo meksičkom tajkunu.

Oglasi

Manekenka je, zajedno s još nekim svojim prijateljima, optužena za maltretiranje i uznemiravanje maloljetnica na lažnim profilima.

I sam Hernandez je imao burnu prošlost pošto je pretukao tadašnju suprugu Ameliju Lllorente, bio je i na suđenju pa je prošao sa kaznom od 96 hiljada eura jer je žrtva stala u njegovu odbranu pošto su se bili pomirili u međuvremenu.

S njom je završilo definitivno na proljeće prošle godine nakon što se saznalo da ima ljubavnicu. Sada je ostavio i ljubavnicu te stupio u vezu Triay.

Na Svjetskom prvenstvu u Kataru je pokidao ligamente, ove sezone igra standardno za PSG, međutim još uvijek traži onu pravu formu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi