11

Komentari (11)

Hakkinen
Benjamingst
@Hakkinen ja sam njemu NOCNA MORA.. vdiis da pita gdje sam heheheh @Zeleni_zub
Hakkinen
@Benjamingst ziv bio prijatelju i želim ti svako dobro a pustimo mi ove pojedine koji su tu da samo zakuhavaju i provociraju. Čuvaj se drug i pišemo se na ovom hepeku.
Benjamingst
@Hakkinen mozda je momku dosadno u vrijeme Covid19. Cuvaj se I ti drug cujemo se pozdrav!!!
Zeleni_zub
@Benjamingst fin ko dusa, psuje i vrijeđa pa briše poruke. Znaš da musliman ne bi tako trebao u doba ramazana?
Benjamingst
Zasto lazes? @Zeleni_zub jucer sam bio uzvratio na tvoju provokaciju....
Napisao sam sledece: Evo me kod TVOJE MAME... pa sam obrisao posto nevolim da necije mame vredjam. Posto si papak sad znas sta sam napisao, a za psovanje fino dokazi.
Zamolio bih te da se meni ne obracas vise.
Prijatno!!!!
Arnel925
Jeli ovo sportski site ili klix.ba? Nesto mi je promašio
Benjamingst
Sex sport legendo
miki30
I to sad vrijedno da bi se spominjalo, hej čovječe al se vi brukate. Pa imali bolan išta drugo da se piše vezano za sport??
realno_govoreci
Nema This is Bosnia Ovi portali su kod nas medju najcitanim. Samo roke koke,znaju onj sta raja voli da cita. Sport je ovdje paravan ;)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.