Ludnica u autobusu: Dupovac se opuštao uz narodnjake

Moldavac utonuo u san

Ludnica u autobusu: Dupovac se opuštao uz narodnjake

Koju muziku u slobodno vrijeme slušaju fudbaleri Sheriffa iz Tiraspola otkrio je na društvenoj mreži Instagram srbijanski internacionalac Vujadin Savić. 

Fudbaleri Sheriffa prije dva dana krenuli su na pripreme, a da u moldavskoj momčadi vlada sjajna atmosfera najbolje potvrđuje videozapis koji je Vujadin Savić postavio na svom profilu na Instagramu. 

Naime, Savić je okačio videozapis iz zadnjeg dijela autobusa u kojem su se nalazili svi igrači sa naših prostora koji nastupaju za Sheriff, dok je u pozadini išao narodnjački hit "Zek, zek dadumle". 

Zanimljivo da je uloga snimatelja pripala Ameru Dupovcu, a uz narodnjački hit se opuštao i bivši mladi bh. reprezentativac Mateo Sušić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti