Ronaldo saznao kada će mu biti isporučen Bugatti na kojeg je iskeširao osam miliona eura

Počela proizvodnja

Ronaldo saznao kada će mu biti isporučen Bugatti na kojeg je iskeširao osam miliona eura

E. Čaušević

Cristiano Ronaldo je prošle godine potvrdio da će kupio jednog od svega deset primjeraka modela Bugatti Centodieci.

Portugalac ima zaista nekoliko impresivnih automobila u svojoj garaži, ali sada je baš sve prekucao.

Bugatti ovaj model proizvodi u svega deset primjeraka i fudbaler Juventusa će se moći pohvatiti da je on jedan od vlasnika.

To će biti četvrti Bugatti u njegovoj garaži, ali Centodieci će biti daleko posebniji i skuplji od ostalih modela. Radi se o automobilu s čak 1577 konjskih snaga i 16-cilindričnim motorom.

Dostiže maksimalnu brzinu od nevjerovatnih 380 kilometara na sat, a do 100 km/h stigne za samo 2.4 sekunde što je zaista impresivno.

No, svi su ostali u šoku kada su saznali da tvornička cijena ovog automobila košta nevjerovatnih osam miliona eura, a u to nisu uključeni ostali troškovi nakon kupovine koji će iznositi još oko milion eura.

Iz Bugattija su saopštili Ronaldu da su početkom ovog mjeseca krenuli s proizvodnjom ovih modela, te da će ih vlasnici moći preuzeti najkasnije početkom naredne godine. To će biti savršen poklon za Ronaldom 37. rođendan.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edin Merlin
U zdravlju se navozo majstore i bolje da kupis !
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi