Suarezova supruga se pohvalila i otkrila gdje će živjeti u Madridu

Novi početak

Suarezova supruga se pohvalila i otkrila gdje će živjeti u Madridu

Endin Čaušević

Urugvajski napadač Luis Suarez prošlog mjeseca potpisao je za Atletico Madrid iako nije htio da napusti Barcelonu.

Suarez je bio primoran da napusti katalonski klub nakon što je Ronald Koeman poručio da više ne računa na njega. Urugvajac se u suzama oprostio od kluba u kojem je htio završiti karijeru i u kojem je proveo šest godina.

Odlučio je da ostane u Španiji i potpiše za Atletico Madrid gdje se pokazao kao veliko pojačanje. S porodicom je preselio u Madrid iako je njegova supruga Sofia pokrenula biznis u Barceloni s Messijevom suprugom Antonellom.

No, ona je poručila putem Instagrama da je ovo za njih novi početak i da su već pronašli novi dom. Sofia je otkrila da će Suarez i njegova porodica živjeti u elitnom naselju "La Finca" koje se nalazi u sjevernom dijelu Madrida.

"La Finca" je elitni dio naselja u kojem većinom žive fudbaleri i košarkaši koji igraju za madridske klubove, ali i ostali poznate ličnosti iz Španije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi