Fotografija stara 18 godina: Da li je moguće da se Suarezova supruga toliko promijenila?

Veza koja traje

Fotografija stara 18 godina: Da li je moguće da se Suarezova supruga toliko promijenila?

Endin Čaušević

Urugvajski napadač Luis Suarez prethodnih sedmica bio je u centru pažnje zbog transfera iz Barcelone u Atletico Madrid.

Suarez je želio da ostane u Barceloni, ali na kraju je bio primoran da napusti klub. No, strasti su se uspjele smiriti, te je Urugvajac konačno to ostavio iza sebe.

Danas je Suarez na Instagramu objavio fotografiju koja je sve oduševila. On i njegova supruga Sofia slave 18 godina kako su zajedno, te su zaista prošli mnogo toga, ali njihova ljubav je bila jača od svega.

Suarez je objavio fotografiju koja je nastala prije 18 godina i teško da bi iko mogao prepoznati njegovu suprugu na njoj jer se zaista dosta promijenila.

Top Komentari

Ivica_Osim8
Dobra milfaca
11 1
PeppermintSA
Prohodali kad je njoj izgleda bilo 12
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi