Luka Dončić 'bacio oko' na 30 godina stariju Jennifer Aniston: Čuo sam da je slobodna...

Privukao pažnju u SAD-u

Luka Dončić 'bacio oko' na 30 godina stariju Jennifer Aniston: Čuo sam da je slobodna...

Slovenski košarkaš Luka Dončić 'bacio je oko' na legendarnu američku glumicu. 

Luka je prije nekoliko sedmica postao novi član Dallas Mavericksa, a očigledno mu je samopouzdanje znatno poraslo, pa je došao na ideju da izađe sa Jannifer Aniston.

On je u jednom TV programu rekao kako mu se Jannifer sviđa i kako bi volio izaći s njom. "Čuo sam da je slobodna. Jednostavno, sviđa mi se", rekao je Luka.

Osim toga, on je prije nekoliko dana ostavio i jedan zanimljiv Twitt vezan za nju, jer je odgovorio na njenu fotografiju 'Šta sam mislila', a u opis je stavio samo dva oka. Taj tweet je izazvao mnogo komentara.

Svemu dodajmo da je Luka čak 30 godina mlađi od Jeniffer koja je svojevremeno bila u braku sa Bradom Pittom, a nedavno je raskinula i sa Justinom Therouxom. Eto prilike za Luku.

Top Komentari

Cole
mali se pali na polovnjače ko Džekica na raspalu kurawu sa srbčetom
9 11
E.Car
I tata bi sine!!! Ne brini brzo se upecaju amerikanke, pogotovo na košarkašku udicu.
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi