Majka Luke Dončića izdominirala na draftu: Svi su gledali u njen dekolte

Zanosna Mirjam

Majka Luke Dončića izdominirala na draftu: Svi su gledali u njen dekolte

O. Lekić

Luka Dončić je izabran kao treći pik NBA drafta od strane Atlante, ali je odmah proslijeđen Dallasu, pa će sjajni slovenački košarkaš i MVP Evrolige, baš kao i naš Džanan Musa, karijeru nastaviti u najjačoj ligi svijeta.

Dončić je bio jedan od favorita na draftu, mnogi su mu predviđali čak prvo ili drugo mjesto, a u Njujorku je imao podršku svoje majke Mirjam Poterbin, koja je blistala u Berkley Centeru.

Majka Luke Dončića je njegova najveća podrška, a prva mu je i čestitala kada je njegovo ime prozvano od strane prvog čovjeka NBA lige Adama Silvera.

Ona je imala elegantnu crnu haljinu, koja joj je istakla i dekolte, pa su mnogi pogledi tokom ceremonije drafta bili upućeni upravo u lijepu Slovenku.

Top Komentari

Bulle
Ovo bi trebalo u zutu stampu ne u sportske vijesti.Svi volimo dekolte al brate nije mjesto ovdje..
21 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi