Luka Dončić ne može bez narodnjaka: Otkrivena playlista s njegovog mobitela

Šta sluša mlada zvijezda Dallasa?

Luka Dončić ne može bez narodnjaka: Otkrivena playlista s njegovog mobitela

E. Škorić

Mladi slovenski košarkaš Dallas Mavericksa otkrio je Amerikancima kakvu muziku sluša.

Luka je iz Ljubljane otišao u Madrid, da bi nakon što je pokorio Evropu sa Slovenijom, dobio priliku da zaigra u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu.

Tu je briljirao, naprosto, u prvoj sezoni, evo i u drugoj ruši rekorde, a zbog toga što ima tek 20 godina, predviđaju mu bogatu karijeru prepunu rekorda i slave.

A šta sluša prije utakmica?Na listi su neke strane pjesme, ali dominiraju one 'domaće'. Uz Tošeta i "Čija si" Luka obožava MC Stojana i njegov mega hit "La Miami", Džeja i pjesmu "Slavija", a također sluša i Minu Kostić.

Stari hit od Željka Samardžića "9000 metara" i dalje je aktuelan kod Luke, a kompletnu listu pogledajte ispod na fotografiji.

View this post on Instagram

the tunnel walk isn’t the same without music. luka knows. @bose #BoseHeadphones #TeamBose 🎧

A post shared by LeagueFits (@leaguefits) on

Top Komentari

Laso
Ne mogu vjerovat sta vi prenosite hahaha
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi