Blago njoj pa joj je tata Luka Dončić: Malenoj Gabrieli stigao i prvi poklon

Bit će još puno poklona

Blago njoj pa joj je tata Luka Dončić: Malenoj Gabrieli stigao i prvi poklon

Edmir Škorić

Na početku decembra prošle godine objavljeno je kako je slovenski košarkaš Luka Dončić postao otac.

NBA zvijezda i košarkaš Dallas Mavericksa postao je otac prvi put u životu. Njemu je kćerku Gabrielu podarila supruga Anamaria Goltes. Interesantno je da su mjesecima čuvali tajnu, na kraju svima obznanili da su postalji roditelji.

Luka i Anamaria upoznali su se na Karku kada je on imao samo 12, a ona 13 godina. Od 2016. godine su zajedno, a 30. novembra su postali roditelji. Otkako je na svijet stigla Gabriela, Luka je imao nestvarne partije u NBA ligi.

Dončić uživa u ulozi oca, a naravno malenoj Gabrieli u životu nikada ništa neće zafaliti. Iako je djevojčici tek nešto više od mjesec dana, već je stigao prvi poklon od tate.

Naime, Luka Dončić je na Instagramu objavio fotografiju posebne kutije sa posebnim sadržajem. Gabriela je postala ponosna vlasnica čak sedam pari sportskih tenisica očevog brenda.

Oglasi

Prvi poklon Luke za kćerku (Screenshot Instagram story Luke Dončića)

S obzirom na to da je još jako mala, neko vrijeme će tenisice biti smještene u ormar, a za godinu dana Gabriela će prve korake praviti upravo u njima.

Premala je da bi saznala čija je kćerka, no jednog dana će joj sve biti jasno. U svakom slučaju, djevojčicu očekuje raskošan i lijep život, ali prvenstveno da je posluži zdravlje, svega ostalo će sasvim sigurno biti.

Inače, tek nedavno je Lukina partnerica objavila fotografije sa trudničkim stomakom. Devet mjeseci je to uspješno skrivala.

Slavni par ne voli da otkriva javnosti previše stvari iz svog privatnog života, pa na društvenim mrežama objavljuju samo odabrane stvari.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti