Iskoristio priliku - Dok su svi slavili sinov veliki trenutak on buduću snahu udarao po zadnjici
Bizarna scena dešavala se uživo na državnoj televiziji, a u glavnoj ulozi je otac mlade NFL zvijezde (Foto: Screenshot)

Bizarna scena

Iskoristio priliku - Dok su svi slavili sinov veliki trenutak on buduću snahu udarao po zadnjici

Midhat Šljivak

Nevjerovatna scena dešavala se uživo u prijenosu NFL drafta, a u centru pažnje bio je otac mlade zvijezde Lukasa Van Nessa. On je iskoristio šansu kada je prozvano ime njegovog sina i atraktivnu snahu je udario po zadnjici, a kamera je sve snimila.

Lukas Van Ness s univerziteta Iowa izabran je kao 13. pik ovogodišnjeg NFL drafta. Odabran je od strane Green Bay Packersa, ali njegov izbor ostat će upamćen po nevjerovatnoj sceni koja se desila tokom slavlja.

Otac 21-godišnjeg defensive enda iskoristio je priliku u slavlju koje je nastalo te je hladnokrvno potapšao po zadnjici buduću snahu.

Nakon što je Lukasovo ime prozvano nastala je erupcija oduševljenja u kući. Krenuli su pozdravi, a zatim je ruka starijeg Van Nessa završila na zadnjici atraktivne ljepotice.

Naravno, ovaj trenutak nije promakao ljudima ispred TV ekrana. Mnogi su ostali u nevjerici jer je sve ispalo izuzetno čudno.

Oglasi

"Otac Lukasa Van Nessa upravo je dva puta udario njegovu djevojku po zadnjici i to na nacionalnoj televiziji", jedan je u nizu komentara šokiranih navijača.

Mlada NFL zvijezda još nije komentarisala ovu situaciju, ali ni njegova djevojka Frankie Kmet. Tako će vjerovatno i ostati.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CrBg1BeLFMV/[/instagram]

Interesantno je svakako da je brat ove djevojke već član NFL-a. To je Cole Kmet koji igra na poziciji tight enda za Chicago Bearse.

Oglasi

Ovo je definitivno jedna od najčudnijih situacija u svijetu sporta. Ovakve stvari se ne viđaju često i zbog toga privlače veliku pažnju.

Lukas Van Ness uskoro će zvanično potpisati ugovor s Green Bay Packersima i u ovom timu počet će profesionalnu fudbalsku karijeru.

Radi se o momku čija veličina nikako neće biti zanemariva jer je visok 196 centimetara i težak 123 kilograma.

Oglasi

Najnovije vijesti