Luksuzna vila je spremna: Ronaldo useljava u nekadašnji dom Cannavara i Zidanea?

Italijani tvrde

Luksuzna vila je spremna: Ronaldo useljava u nekadašnji dom Cannavara i Zidanea?

Italijanski i španski mediji ne prestaju pisati o navodnom transferu Cristiana Ronalda iz Real Madrida u Juventus.

Navodno je transfer sjajnog Portugalca na pragu realizacije, a pojedini italijanski mediji već saopštavaju da je Ronaldo pronašao svoj novi dom u Italiji.

Naime, italijanska La Stampa piše da je Ronaldo izabrao luksuznu vilu u eminentnom dijelu Torina, te de ja njegov izaslanik istu već pogledao, pa da se uskoro očekuje da Portugalac i sam stigne u svoj novi dom.

Navodno se radi o vili u kojoj su, svojevremeno, živjeli Fabio Cannavaro, ali i Zinedine Zidane. Podataka o tome koliko će Ronalda i Juventus koštati najam ovog luksuzno zdanje za sada nema, ali La Stampa oktriva da je njen godišnji najam iznosio oko 600.000 eura kada je u ovoj vili stanovao Cannavaro.

Ukoliko se zaista useli u ovu vilu, Ronaldo će imati mnogobrojne poznate komšije, pa će tako stanovati i u bilzini predsjednika Juventusa Andree Agnellija.

Inače, Ronaldov potencijalni novi dom se prostire na površini od oko 1000 kvadratnih metara, posjeduje osam spavaćih soba, zatvoreni bazen i tursko kupatilo, kao i dva tajna izlaza.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi