Muž na terenu nije blistao, ali dekolte njegove supruge jeste na tribinama

Georgina zablistala

Muž na terenu nije blistao, ali dekolte njegove supruge jeste na tribinama

Midhat Šljivak

Ispadanje sa Svjetskog prvenstva teško je palo fudbalerima Portugala.

Porazom od Urugvaja sa 2:1 evropski prvak je završio učešće na Mundijalu, pa će Cristiano Ronaldo i ekipa prvim avionom kući.

Dok najbolji fudbaler svijeta na terenu nije blistao, njegova supruga Georgina Rodriguez je na tribinama privlačila veliku pažnju.

Zablistala je i pokazala je dekolte koji je privlačio veliku pažnju.

Top Komentari

Dioniz
Kako mi idu na kurac ovakve takozvane vijesti vaših napaćenih pičkopaćeničkih 'novinara', objavi dekolte svoje žene smradu pa da svi zajedno komentarišemo o njenim sisama koje nam privlače pažnju kad već gledam ovakve 'vijesti' na sportskom portalu, jebo ti svoje novinarstvo debilsko.
23 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi