Ma, kome je transfer u glavi: SMS-ova djevojka se skinula na skupocjenoj jahti

Ostavlja bez daha

Ma, kome je transfer u glavi: SMS-ova djevojka se skinula na skupocjenoj jahti

O. Lekić

Sergej Milinković-Savić trenutno je jedan od najtraženijih nogometaša. U svojim redovima ga žele vidjeti Juventus, Real Madrid, Paris Saint-Germain..., međutim posljednju riječ ima Lazio s kojim je ugovorom vezan do ljeta 2022. godine.

Koliko ovom reprezentativcu Srbije ide dobro u karijeri, toliko ide i u privatnom životu. Dok se drugi bave njegovim eventualnim transferom, Sergej se opušta na ostrvu Parmalora, a društvo mu pravi, naravno, djevojka Natalija Ilić.

Fotografiju sa ostrva Sergej je objavio i na svom Instagram profilu. U fokusu je, naravno, njegova djevojka koja se na skupocjenoj jahti skinula i pokazala čime raspolaže, te svojim izgledom ujedno mnoge ostavila bez daha.

"Ne vrijedi samo Sergej preko 100 miliona eura", samo je jedan od komentara.

Na ljepšoj polovini mu mogu pozavidjeti mnogi igrači.

Day off 👫

A post shared by Sergej Milinkovic Savic (@sergej___21) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi