Ma malo su dvije: Foden i Greenwood su "ulovili" čak četiri zgodne Islanđanke!

Nisu imali mira

Ma malo su dvije: Foden i Greenwood su "ulovili" čak četiri zgodne Islanđanke!

Edmir Škorić

Islandske ljepotice Nadia Sif Lindal Gunnarsdottir (20) i Lara Clausen (19) družile su se s nogometašima Masonom Greenwoodom i Philom Fodenom nakon što su pozvane u hotel England u Reykjaviku, no čini se da nisu bile jedine.

Dvojac iz engleske reprezentacije je gostovanje na Islandu iskoristio da se spetlja s mladim i zgodnim djevojkama, koje su pozvali u hotelsku sobu na druženje koje je, prema riječima djevojaka, "bilo savršeno".

MailOnline sada donosi priču da su Foden (20) i Greenwood (18) vodili razgovore s najmanje četiri lokalne dame prije slijetanja u Reykjavik. Anita Gunnarsdottir je snimljena kako čavrlja s igračima, ali ona tvrdi da nije odlazila kod njih u hotel.

"Nisam ih upoznala. Nisam jedna od djevojaka koje su išle u hotel", kazala je Anita.

Kršenje pravila donijelo je obojici novčanu kaznu od 1.360 funti od lokalne policije , uz daljnju kaznu od klubova i nogometnog saveza.

Oni su u ponedjeljak poslani kući prije doručka direktnim letom, dok je ostatak reprezentacije putovao u Dansku na drugu utakmicu Lige nacija.

Greenwood je nakon svega izbrisao profil na Twitteru, a u utorak poslao poruku izvinjenja. Foden je također rekao da ovakve stvari neće više raditi i da mu je ovo bila lekcija iz koje može samo da nauči kako postupati prema reprezentaciji, ali i vlastitoj porodici u budućnosti.

Top Komentari

Arnel925
Jarane da izađem večeras u grad 100 bolji bi sreo. Kakvi grobovi
10 2
Penderinos
Meni su one daleko od zgodnih Mr. Škoric, al' eto more bit da sam pedder
10 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi